top of page
  • De Lange fotografie

Zwangerschapsshoot | Robin & Vicky

Bijgewerkt op: 30 okt. 2023

Eind maart stond er een leuke zwangerschapsshoot op onze planning van Robin & Vicky. Zij verwachten hun eerste kindje en waren erg enthousiast om deze speciale tijd vast te leggen. Super spannend natuurlijk, maar ook extra leuk om daar een tastbare herinnering van te hebben.


De datum van onze shoot was een beetje een druilerige dag. Daarom hebben we ervoor gekozen om binnen foto's te maken. Soms geeft het verzetten van een datum meer stress dan de shoot gewoon binnen houden. En binnen foto's maken geeft ook nog eens een onwijs gaaf resultaat. Je bent lekker in je eigen omgeving, hebt heerlijke huiselijke foto's en bent niet afhankelijk van het weer.


Toen we aankwamen bij hun huis werden we hartelijk verwelkomd door het stel. We begonnen met het klaarmaken van de setting voor de shoot. We voegden wat extra kussens toe, schoven wat stoelen aan de kant en zorgden voor een rustige achtergrond.

Vicky droeg een prachtige blauwe jurk die haar zwangere buik perfect accentueerde en Robin had een casual outfit aangetrokken. De kleuren combineerden erg mooi bij elkaar! Ook maakten we foto's van Vicky alleen, waarbij ze trots haar buik toonde.


De sfeer tijdens de shoot was warm en gezellig, met veel gelach en tederheid tussen het stel. We zijn erg tevreden met het resultaat van de shoot en we konden niet wachten om de foto's te bewerken en op te sturen. Extra leuk wanneer je dan al erg snel een reactie van ze terug krijgt over hoe blij ze zijn met de foto's. Dat is toch waar we het voor doen en blij van worden!
Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page