top of page

Ons verhaal

Aangenaam! Wij zijn Benjamin en Inge, 2 fotografen. Wij zijn getrouwd en leven een gelukkig leven in Hasselt. 

In 2013 is Benjamin begonnen met fotograferen. Inmiddels, jaren verder, heeft hij ontzettend mooie opdrachten gehad en hele waardevolle intieme momenten als herinnering mogen fotograferen. Sinds 2022 is Inge betrokken in het bedrijf. Zij werd enthousiast en nieuwsgierig van het enthousiasme van Benjamin. Daardoor is de liefde voor fotografie bij haar gaan groeien.


Wij geloven in het werk wat we samen doen en zijn daar trots op. We zijn trots op de mensen die voor onze camera staan en allemaal een individueel verhaal hebben. Een verhaal wat het verdient om vereeuwigd te worden. Door onze rustige en observerende houding ontstaan er unieke beelden. Wij doen niet aan productiewerk, wij willen een band met onze klanten. Wij willen weten waarom ze een herinnering willen kunnen koesteren. Zo kunnen we jullie emotie begrijpen, voelen en vastleggen op beeld. Dat is voor ons waar fotografie voor staat. 

Ben je dus opzoek naar een persoonlijke, rustige, enthousiaste en creatieve fotografen, neem gerust contact met ons op! 
Liever eerst nog wat meer te weten komen? Geen probleem! Hieronder vind je nog wat persoonlijke informatie over ons. 

 

Benjamin

De lange fotografie

Een Bourgondiër en echte levensgenieter, die met mooi weer zeker op een terrasje te vinden is.  Als jij ook van eten houdt, zijn wij zeker een goede match! Van droge worst en een biertje word ik erg blij.  Ook houd ik van een goede portie humor. Woordgrapjes zijn mijn favoriet!


Samen met Inge houd ik van wandelen in de natuur, samen met onze trouwe viervoeter Balou (onze hond).  Ik vind natuurgebieden bezoeken erg leuk. Dit doe ik door heel Nederland. Zo kom ik er direct achter hoe mooi Nederland is. Naast Nederland verkennen vind ik reizen ook erg leuk. In andere landen kan ik ook erg genieten van de natuur.

 

Ik kan de tijd verliezen in muziek luisteren. Mijn energie raak ik kwijt door te drummen. Verder ben ik minder gestructureerd dan Inge. Het gekke is  dat ik wel van regelmaat houdt.  

Naast fotograaf werk ik als intensive care verpleegkundige in het ziekenhuis.  Ook tijdens mijn werk merk ik dat het contact met mensen mij voldoening geeft. 

Inge

De lange fotografie

Een rustige verschijning die niet snel op de voorgrond zal treden. Van boerenkool (of andere stamppot) word ik erg blij.  Ook ben ik altijd in voor een wijntje.  Ik ben gestructureerd en houdt niet van chaos.  Soms kan ik erg perfectionistisch zijn en dat heeft zijn voor- en nadelen.

Ik houd er van om in mijn vrije tijd naar het strand te gaan. Ik geniet van de geur van de zee en de wind die door mijn haren waait. Verder vind ik de zee er magistraal uitzien met zijn wilde en rustige kanten. 

Daarnaast vind ik het leuk om verschillende dingen te bakken. Van mijn baksels wordt Benjamin weer blij, want die mag hij (deels) opeten. 

Ik kan de tijd verliezen in een goed boek. Daarbij kan ik wegdromen in het verhaal. Ook vind ik het interessant om levenslessen te leren uit boeken. Die probeer ik met vallen en opstaan toe te passen in het leven. 

Naast fotograaf ben ik werkzaam als kinderverpleegkundige in het ziekenhuis. Ik vind het fijn om een luisterend oor te kunnen bieden aan de ouders en ik houd van de dynamiek van kinderen.

Spreekt onze werkwijze je aan of wil je meer weten?

bottom of page