top of page
  • De Lange fotografie

Zwangerschapsshoot | Rik & Willeke

Het leven is een prachtig avontuur vol verrassingen en mijlpalen. Een van de meest opwindende en vreugdevolle momenten in het leven van een stel is wanneer ze hun eerste kindje verwachten. Het brengt een gevoel van opwinding, verwondering en liefde met zich mee dat moeilijk in woorden te vatten is. Onlangs had ik het voorrecht om mijn goede vrienden te fotograferen tijdens hun zwangerschapsshoot in de adembenemende duinen van Schoorl. Het was een ervaring die ik nooit zal vergeten, vol liefde, vreugde en prachtige momenten die de verwachting van nieuw leven zo perfect vastlegden.


Voor mijn vrienden, Rik en Willeke, betekende het verwachten van hun eerste kindje het begin van een nieuw hoofdstuk in hun leven. Het is een tijd van opwinding, maar ook van onzekerheid en verwondering over wat de toekomst zal brengen. Om deze bijzondere tijd vast te leggen, besloten ze een zwangerschapsshoot te plannen in de duinen van Schoorl. Een adembenemende locatie die een natuurlijke en serene achtergrond bood voor hun foto's.


Terwijl de zon langzaam onderging en een warme gloed wierp over het landschap, begon de zwangerschapsshoot. Tijdens de shoot diende de natuur als de perfecte metgezel. Het geluid van de golven op de achtergrond, de zachte bries die door de duinen streek en de warme zonnestralen , creëerden een sfeer van rust en vreugde. De duinen, bedekt met weelderig groen en kleurrijke bloemen, boden een betoverende omgeving waarin de liefde tussen Willeke, Rik en hun ongeboren kindje tot leven kwam.
Comments


bottom of page