top of page
  • De Lange fotografie

Wiljan & Femke | Wedding Zwolle

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022

Mijn eerste bruiloft ooit als second shooter. Ik kon natuurlijk niet wachten totdat deze dag begon. Vol van de zenuwen en met goede moed ging ik op pad naar Wiljan. Hij woont in Sint-Jansklooster, dus dat is vanuit Ommen nog wel een poosje rijden. Maar dat geeft niets, want dan had ik nog even de tijd om mijzelf voor te bereiden en de zenuwen wat te minderen.

Vanuit Sint-Jansklooster gingen wij naar Zwolle om Femke op te halen. Daarna was de fotoshoot in Zwolle en Sint-Jansklooster. Er was een heerlijke lunch nadien bij Wiljan zijn ouderlijk huis in de achtertuin. En ik zal je vertellen, die is super groot en mooi. Zoveel mooie en verschillende bloemen die daar groeien! Ik ben helaas geen bloemenkenner, dus ik kan niet meer informatie geven dan dit, het spijt me. Er was gelukkig even de tijd om mij over de bloemen te kunnen verwonderen, want de kerkdienst was 's avonds en dat was het eerste moment dat we weer op pad moesten. Een heerlijk relaxed middag dus! Na het avondeten gingen we op pad naar Zwolle om daar de avond af te sluiten. Er was nog een heel klein beetje regen, maar daar heb je geen last van als je lekker binnen zit.

Ik vond het onwijs gaaf dat ik dit mee heb mogen maken en ik ga super hard mijn best doen om dit vaker mee te maken. Wat was dit leuk! Zoveel blije mensen, zoveel liefde, een relaxed dag en het is het zo waard om de liefde met al je dierbaren te vieren!
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page