top of page
  • De Lange fotografie

Waarom een loveshoot boeken voor je bruiloft?

Bijgewerkt op: 10 aug. 2023

Een bruiloft is een viering van jullie liefde, verbondenheid en een nieuw hoofdstuk in jullie leven samen. Voordat jullie het bruiloftsaltaar bereiken, is er een bijzondere manier waarop je de liefde voor elkaar kunt vieren: de loveshoot. In deze blog zullen we met jullie delen waarom een loveshoot een waardevolle toevoeging is aan je bruiloftsplanning en waarom het de moeite waard is om deze bijzondere ervaring vast te leggen. Ook zal het als herinnering fungeren voor de bijzondere tijd naar de bruiloft toe. Het worden tijdloze herinneringen die jullie liefdesverhaal steeds opnieuw vertellen.


Even weg uit de hectiek

Een loveshoot biedt een intiem moment voor jou en je partner om even weg te zijn van de hectiek van de bruiloftsplanning. Er is echt even tijd om te genieten van elkaar en om te herinneren waarom jullie verliefd op elkaar werden. Het is een tijd om jullie liefde voor elkaar te delen voordat je in het huwelijksbootje stapt.


Oefenen voor je bruiloft

Dit is misschien wel de belangrijkste reden van allemaal. Samen kijken jullie erg uit naar je bruiloft, maar vaak zien bruidsparen op tegen de fotoshoot. Je staat opeens in het middelpunt, moet poseren, voelt je ongemakkelijk voor de camera, je wilt niet zo'n nep lach krijgen op al je foto's etc. etc. Vaak komt deze spanning voort uit het feit dat je geen idee hebt wat je te wachten staat. Je doet namelijk niet elke dag zo'n fotoshoot. Daarom is het erg fijn om vooraf al eens een fotoshoot gedaan te hebben. Zo kun je proeven hoe een fotoshoot in zijn werk gaat.

Wanneer je een fotoshoot boekt voor je bruiloft dan weet je ook op de bruiloft zelf hoe de fotograaf te werk gaat. Je kent elkaar al een beetje en dat zorgt ervoor dat de grootste spanning er vaak vanaf gaat. Daarbij is het voor ons ook handig, omdat we jullie al een beetje kennen. Daardoor weten we tijdens de schoot op de bruiloft ook welke dingen voor jullie wel werken en wat niet.
Je leert de fotograaf kennen

Een klik met je fotograaf is tijdens je bruiloft erg belangrijk! De fotograaf is op je bruiloft vaak dicht bij je in de buurt, dus het is dan wel prettig als je je op je gemak voelt bij de fotograaf. Je hebt ons natuurlijk wel gesproken bij het kennismakingsgesprek, maar dat is toch anders dan wanneer we aan het werk zijn. Een loveshoot vooraf geeft voor beide partijen de kans om elkaar beter te leren kennen. Wanneer je een persoon beter kent, zul je jezelf ook sneller ontspannener voelen.Gebruik het voor je trouwkaart

Sommige stellen weten niet zo goed wat ze met al die foto's van de loveshoot moeten doen. Hebben jullie wel eens nagedacht over het gebruik van jullie foto's op de uitnodiging of de bedankjes? Het is een eenvoudige manier om het drukwerk wat persoonlijker te maken. Je kunt ook groot uitpakken door het te gebruiken voor onderzetters. Je kunt het zo gek niet bedenken.


Een mooie foto van jullie samen

Vaak hebben stellen wel heel veel selfies met elkaar. Maar het is ook leuk om een 'normalere' foto samen te hebben. Daarnaast heb je straks wel prachtige foto's van je bruiloft samen, maar het is ook leuk om op een foto een keer normale kleding aan te hebben. Al is het maar om over 10 jaar terug te kijken en te denken 'wat waren we toen nog jong' of 'droegen we toen echt die kleding'?!Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page