top of page
  • De Lange fotografie

Rein & Annemiek | Wedding Sint-Jansklooster

Op 5 juli gingen Rein en Annemiek trouwen. Dit is Inge haar zus, dus dat maakte de dag nog wat specialer. Omdat ze graag foto's wilden van het aankleden van Rein, hadden ze mij (Benjamin) gevraagd of ik dat wilde doen. Natuurlijk wil ik mij best een ochtend inzetten om nieuwe herinneringen vast te leggen! Tot aan de aankomst op de locatie heb ik foto's gemaakt en daarna heb ik mijn camera snel weggelegd om ook te kunnen genieten van het feest.

De locatie was overigens erg cool. Het was op het erf van oma, waar een groot weiland is. Hier hadden ze een tent opgezet en alles versierd. Zo hadden Rein en Annemiek hun eigen locatie gebouwd. Hoe stoer is dat!

Trouwpak: @Suitsandties

Decoratie/bloemen: @Ruach


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page