top of page
  • De Lange fotografie

Newborn | Ruben

Newbornshoots zijn echt het leukste wat er is. Dat vind ik (Inge) althans, Benjamin zou eerder kiezen voor een bruiloft of loveshoot. Ik (Inge dus) ben echt dol op baby's. Ik vind het elke keer zo bijzonder hoe ze weer in de moederschoot zijn geweven en (heel vaak) gezond op deze aarde komen. Ik vind dat zo'n mooi proces en hoe wonderlijk dat dat allemaal in een vrouw gemaakt wordt. Die kleine voetjes en handjes, om verliefd op te worden.

Nu even genoeg over mijn verwondering, want anders wordt het een beetje een saaie blog.


Dit keer gingen we dus langs bij Ruben. Hij was het eerste kindje van de ouders. Papa moest helaas alweer werken dus we hebben de shoot alleen gedaan met mama. Hieronder vind je een klein deel van de foto's die we toen hebben gemaakt. Soms was het ook even brullen geblazen, maar dat mag de pret niet drukken. Want wat was Ruben wakker zeg!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page