top of page
  • De Lange fotografie

Mini shoots 22 april

Op 22 april organiseerden wij mini fotoshoots in 't Engelse Werk in Zwolle. We hadden echt mega geluk met het weer, want het was heerlijk warm (ongeveer 16 graden), de zon scheen 's ochtend volop en we konden lekker zonder jas lopen (altijd fijn als je op de foto gaat).


Voor ons was dit de eerste keer dat we mini shoots hebben gedaan. Dat was best spannend, want je weet nooit of er wel iemand mee gaat doen. Ook hebben we het internet afgezocht naar leuke activiteiten om met kinderen te doen. Maar eigenlijk is een bellenblaas en een blokkentoren best een goede uitkomst voor de allerkleinsten. Voor de wat grotere kinderen stonden er genoeg bomen om in te klimmen, waardoor ze onder de fotoshoot door lekker konden spelen.


De gezinnen waren erg enthousiast en de kinderen deden erg hun best tijdens de fotoshoot. Zo leuk om te zien hoe iedereen zich inzet om een mooi resultaat te behalen! En alsof het zo moest wezen begon het om half 4 te regenen. Net toen wij klaar waren met de laatste shoot!


Het plan van te voren was om een leuke reel te maken van deze dag. Hoewel we dat door ons enthousiasme vergeten zijn om te maken, hopen we dat deze blog toch een mooie impressie geeft van onze leuke dag! Het was een dag vol plezier en vreugde, waar we mooie momenten konden vastleggen. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer mini shoots te organiseren en mensen blij te maken met mooie foto's.
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page