top of page
  • De Lange fotografie

Matthias & Jildou | Loveshoot Besthemerberg

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022

Ik mocht weer een keer op pad naar Ommen. En niet zomaar voor een reden. Ik ging een huwelijksaanzoek fotograferen! Matthias ging Jildou ten huwelijk vragen op de uitkijktoren van de Besthemerberg. Daar moest ik natuurlijk als eerste aankomen, dus ik zorgde dat ik op tijd van huis weg ging. Bij de uitkijktoren aangekomen, hing ik nog wat vlaggetjes op zoals mij was opgedragen en was het wachten geblazen. Ondertussen waaide het flink, dus moest ik mijn vlaggetjes steeds opnieuw vastmaken. Ondanks de koude wind was het een geslaagd aanzoek. Natuurlijk zei Jildou 'JA' tegen Matthias. Is dit niet een prachtige locatie om te doen, ook met het prachtige uitzicht van de mooie bomen die al lichtelijk verkleuren!Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page