top of page
  • De Lange fotografie

Levi & Eva | Wedding Zwolle

Om eerlijk te zijn sluiten wij dit jaar wel echt te tof af. Onze laatste bruiloft vind plaats in het dominicanenklooster in Zwolle. Ik weet niet of je daar ooit bent geweest, maar het zeker het bezoeken waard. Vooral voor de fotograven onder ons. het is een soort walhalla van licht waar je echt super enthousiast van wordt. Wij waren er in de wintertijd, want het is inmiddels eind november. En we hadden een beetje pech met het bewolkte weer. Hierdoor was er wat minder licht in de gangen dan in de zomer. Maar desondanks is er nog zoveel contrast terug te zien in de foto's.

En dan nog over dit lieve stel. Zij planden deze shoot na hun bruiloft, dus we hadden alle tijd voor de fotoshoot. Dat is best uniek, maar wel heel fijn om een keer mee te maken. Je hoeft niet op de tijd te letten, want je hoeft nergens meer naartoe. Dat is zo relaxed!

Dan nog dat licht! die schaduwen zijn zo mooi. Soms wat onhandig met bewerken, maar dat mag de pret niet drukken. Wij zijn erg blij met het resultaat. Daarom sluiten wij ons seizoen helemaal gelukkig af!
תגובות


התגובות הושבתו לפוסט הזה.
bottom of page