top of page
  • De Lange fotografie

Björn en Iris | Loveshoot Wezepsche heide

In juli gingen we met dit lieve stel naar de Wezepsche heide. Ik ben er nog niet helemaal uit of je nou Wezepsche of Wezepse schrijft. Op google vind je het met beide woorden maar ik vind Wezepsche iets chiquer staan, dus daar heb ik maar voor gekozen.


Afijn, we gaan weer terug naar Björn en Iris, want zij deden dus een loveshoot met ons op de Wezepsche heide. Ze gaan namelijk volgend jaar in juni trouwen. Voor de save the date kaartje wilden ze graag een mooie foto. Via een winactie van begin dit jaar zijn ze bij ons uitgekomen. Super leuk natuurlijk!


We hadden onwijs geluk met het weer die avond. Daarnaast was het super gezellig met z'n vieren, wat ook altijd weer zorgt voor een mooi resultaat. Björn en Iris waren onwijs enthousiast over de foto's. Hier een kleine selectie uit de berichten die we van ze hebben ontvangen toen we de preview stuurden: "Aaaaaah ze zijn zo mooi!! Nu al mega blij mee 🥰🥰🥰

Kan alleen maar nóg fantastischer worden. We zijn al super blij me dit 🥹💓 Het is echt prachtig en nog mooier dan we gehoopt hadden. Kan niet wachten op de rest!!"

Comments


bottom of page